Tuesday, Mar. 28, 2017

Хороскоп за днес, 10 януари- Една от зодиите бележи успех след успех и това не е учудващо!

Публикувано на

11.01.2017

Хороскоп за днес, 10 януари- Една от зодиите бележи успех след успех и това не е учудващо!

Във вторник много от Овните са доста ядовити, а на Скорпионите настроението не е много цветущо . Вижте какво ви очаква и вас!

Хороскоп за днес ОВЕН
Във вторник много от вас са доста ядовити и в повечето от случаите на контакти в професията и при други делови ангажименти ще бъдат доста резки в държанието си.

Ще имате право, но по-добре е да бъдете толерантни. Вторник предоставя възможности за обща делова дейност.

Хороскоп за днес ТЕЛЕЦ
При вас вторник не е много добър за делова изява, защото днес не сте мобилизирани и съществува голяма вероятност да допуснете непростими грешки. Това отпускане при мнозина се дължи на едно радостно съобщение, което действително ще ви доведе до опиянение.

Хороскоп за днес БЛИЗНАЦИ
Повишено е чувството ви за безпокойство във вторник, но нямате причина да се опасявате от възникването на неприятности. Днес е по-важно да ограничите контактите си, защото повечето от вас са гневни и без причина биха могли да предизвикат конфронтации с близките си.

Хороскоп за днес РАК
Вторник е много успешен ден за Раците! Настроението при почти всички вас е много високо днес, а и възможностите ви за активни делови действия никак не са малко. Мнозина ще получат радостно съобщение, което допълнително ще ви активизира. Ще имате успех в любовните контакти днес.

Хороскоп за днес ЛЪВ
Не е необходимо да се опитвате да поставяте другите на мястото им, защото така само ще си навлечете омразата на някого. Всъщност сега е без значение, но не е редно да предизвикате съдбата. Отложете взимането на важни решения за друг ден. Някои ще направят кратко пътуване.

Хороскоп за днес ДЕВА
Много важен ден е вторник. Държите в ръцете си успех, който ще има продължително значение за вас. Достатъчно е само да се възползвате от предоставените ви възможности. Мнозина няма да се чувстват добре и това е плод на личното ви усещане, отколкото неприятни професионални ситуации.

Хороскоп за днес ВЕЗНИ
През този ден вие сте доста развълнувани и настроението ви ще се променя непрекъснато. Гневът ви може да бъде неконтролируем. По-разумно е да се въздържате, особено на работното си място, защото по-късно някои от вас наистина ще съжаляват. Бъдете разумни и търпеливи.

Хороскоп за днес СКОРПИОН
Не е много цветущо настроението ви, но няма от какво да се притеснявате. Отегчени сте ужасно от околните, а мнозина ще търсят начин да се откъснат за малко от всичко и да намерят спокойствие в работата. Известно успокоение ще настъпи след получаване на съобщение от близък.

Хороскоп за днес СТРЕЛЕЦ
Опитайте се да не проявявате емоционалната си превъзбуда във вторник при контактите си в службата и обществото. Така ще повлияете отрицателно, а в много случаи може да възникне и конфликт. Ако успеете да го сторите, нищо негативно не може да повлияе на вашите срещи. Заемете се с неотложните задачи въпреки някои непредвидени ситуации в разговори с началници.

Хороскоп за днес КОЗИРОГ
Вторник не е много приветлив ден за вас и настроението ви няма да бъде добро. Неприятностите ще усетите предимно на работното си място, където различни препятствия ще ви извадят от равновесие. Онези от вас, които работят с машини и апаратура, да не си отвличат вниманието. Хубав ден за онези от вас, които са заети в сферата на финансите – брокери, банкери…

Хороскоп за днес ВОДОЛЕЙ
Вторник продължава вашата успешна серия, която се развива във всички посоки на личната ви активност. От професията до личните и обществени контакти вие бележите успех след успех и това не е учудващо, като се има предвид сериозността и отговорността, с която действате. Устремът ви днес е възможно да бъде спрян единствено ако самите вие неглежирате ангажиментите си.

Хороскоп за днес РИБИ
Някои пропуски, които сте допуснали до този момент, ще станат причина за забавяне на делата ви и това доста ще ви подразни. Такива при някои от вас има и в професията, което може да направи целия вторник непродуктивен. Не губете контрол над себе си. Бъдете внимателни и не толерирайте хора, за които знаете, че лъжата я нямат за нищо. Не избухвайте, а тактично отклонете исканията им.


Сподели публикацията

About Author