Sunday, Mar. 26, 2017

Бивша „Мис дупе” се размина на косъм със смъртта

Публикувано на

26.03.2016

Бивша „Мис дупе” се размина на косъм със смъртта

Само преди две години тя без свян изложи на показ пред целия свят своите гърди и дупе, участвайки в гола тренировка на португалския футболен отбор. Бразилката и „Мис дупе” Андреса Ураш стана печално известна по целия свят и благодарение на скандалното си поведение, постоянната си публична голота и, както се твърди, секс връзката си футболиста Кристияно Роналдо.

Затова никак не е за учудване, че над 300 затворнички, събрали се сутринта в женския затвор на Сао Пауло, са шокирани да видят същата жена пред себе си. Андреса плаче и разказва на микрофона как въпреки постигнатите от нея слава и богатства, за които тя винаги е мечтала, се е чувствала като затворник и празна отвътре. Хлипайки, жената описва болката, която тя е таила в себе си, как е била тормозена като дете, как баща й се отказал от нея след раждането й, как е била омъжена на 15 години и как години наред е продавала тялото си.

Ако тези откроявания от някога арогантната моделка изглеждат невероятно, това, което ще ги последва, е направо немислимо. Приканвайки жените, които искат молитва за „прочистване от злия дух”, Андреса, приела Християнството след козметична процедура, за малко коствала й живота, слага ръце върху главата на една от тях и заповядва на демона, криещ се в нея, да се покаже наяве. Обсебената жена започва да се тресе, а Андреса, смятана някога за една от най-красивите жени в Бразилия, я хваща за косата и я кара да коленичи насред сцената.

Каквото и хората да мислят за новия живот на 29-годишната Андреса, трансформацията й от секс символ до светица е забележителна.

Моделката и телевизионен водеща стана известна в Бразилия, след като се нареди втора в конкурса „Мис Бумбум”, който търси жената с най-красиво дупе в страната. След това красавицат затвърди славата с участието си в бразилския вариант на „Фермата”. Следват снимки за мъжки списания, лъскави партита и луксозен живот на знаменитост.

Звездният й живот обаче се сгромолясва, когато Андреса е приета в болница след химична реакция на филърите в бедрата й, довела до гниене на тъканта. В резултат блондинката изпаднала в септичен шок и била на ръба на смъртта.

След преживения кошмар блондинката разкри, че докато е била в кома тя се е срещнала със „създателя”. Това я е накарало да се замисли какво прави с живота и да го промени, като приеме Християнството. Така моделката изхвърлила дрехите си, способни да напълнят шест големи гардероба, и се присъединила към бразилската противоречива Универсална църква.

През август миналата година тя публикува своя автобиография, в която тя признава, че се е продавала на милионери като „луксозна проститутка” за около 10 000 долар на час.


Сподели публикацията

About Author