Sunday, Mar. 26, 2017

Чалга звездата Роксана пребита от мъжа си в пловдивски хотел!

Публикувано на

20.06.2016

Чалга звездата Роксана пребита от мъжа си в пловдивски хотел!

След тежка битка в съда, фолк певицата Роксана най-накрая е получила развод, само четири години след 3-дневната си сватба. Мотивът й пред Темида е бил системен физически и психически тормоз. Гласовитата ромка вече няма нищо общо с ученическата си любов – Калин, който раздавал правосъдие през почти цялото им съвместно съжителсво.

Насилието изместило любовта в семейното огнище скоро след пищната сватба, която се състоя навръх един от най-големите християнски празници – Голяма Богородица. Умишленият избор на датата обаче не гарантира щастливо, мирно и дълго съжителство на младоженците.

Източници от поп фолк средите информират, че Роксана е искала да се разведе има-няма година след брака си. Тогава фолкаджийката е била жестоко пребита от собствения си съпруг пред няколко свидетели в Пловдив. Калин придружил Роксана на участието й под Тепетата. Семейството отседнало в „Марица“, където по малките часове на нощта окъснели гости станали свидетели на брутален семеен скандал, а фоайето на хотела било опръскано с кръвта на талантливата певица.

Какво е довело до жестоката караницата така и не станало ясно, но в разгара й обезумелият съпруг захапал половинката си по лицето. При вида на стичащата се кръв на Роксана й прималяло и тя се строполила безпомощно на пода. Стъписаните служители на хотела искали да й окажат първа помощ, но бесният мъж на певицата ги заплашил да стоят на работните си места, ако не искат да им се случи същото.

Това не е бил първият и единствен случай, в който Роксана е била малтретирана от благоверния си. Певицата обаче дълго време е преглъщала болката и унижението с надеждата, че сцените на насилие в къщата й са отминат. Според близко до компанията на Митко Пайнера се е случвало Роксана да не може да поема планираните й участия, тъй като цялата е била в синини след поредната бойна акция на съпруга си.

От години върви слух, че чрез сила Калин се опитвал да вразуми съпругата си, която и след брака им му кръшкала. 


Сподели публикацията

About Author