Sunday, Mar. 26, 2017

ЗЛОПОЛУКА! Глиган промуши в корема екскмет по време на лов

Публикувано на

04.10.2016

ЗЛОПОЛУКА! Глиган промуши в корема екскмет по време на лов

Злополучно стартира ловният сезон за дружинката в Усойка, община Бобошево. Бившият кмет на селото Красимир Николов е промушен в стомаха от диво прасе, настанен е в частната болница в Дупница.

В събота, при откриването на отстрела на диви прасета, дружинката на екскмета ловувала в планината между Джерман и Усойка. Отначало всичко вървяло добре, направен бил инструктаж. Ловците се настанили по пусии и чакали на мерниците им да се появят дългоочакваните диви прасета. Красимир Николов бил близо до пътека, по която често минавали диви животни. Няколко диви свине преминали покрай пусиите, ловците стреляли по тях и свинете се разбягали. На пътя на едно от тях се изпречил Красимир Николов и бил намушкан от прасето с глигите в корема.

Ловци коментират, че дивите прасета са много агресивни, когато се стреля по тях.

Веднага ловът е спрян и с един от джиповете на дружинката пострадалият е транспортиран в частната болница в Дупница. От там съобщиха, че състоянието на екскмета е стабилизирано.

Красимир Николов управлява Усойка в продължение на три мандата – от 2002 до 2015 г. В момента се занимава със земеделие. 


Сподели публикацията

About Author

bg365